Allmänt, Foto, Katter

Självklart

Kattmugg

Jag har nog inte berättat att jag faktiskt har en mugg med en froppis på? Ja, inte min egen froppis, men en liknande. Om jag inte minns fel så är den köpt långt innan froppisen dök upp i mitt liv, bara för att jag alltid ville ha en sådan (trefärgad*) katt.

Helt plötsligt ringde telefonen idag. Det var B med familj som var på ingång! De skulle hinna med en (väldigt) snabb kopp kaffe innan de skulle på baby shower** hos två kompisar (systrar, som väntar smått i augusti). Mannen-i-mitt-liv (lille J) var idel solsken och vi har nu gjort upp vad jag ska köpa till ettårspresent åt honom. Gullepluttisen! 😉

[tags]trefärgad katt, baby shower[/tags]

*) Jag vet att det egentligen heter ”sköldpadd-och-vit”, då hon har vit bottenfärg med röda/bruna/oranga och svarta fläckar. ”Sköldpadd” kan vara ”bara” svart med röda inslag i pälsen, möjligen med vit fläck under hakan eller på tassarna. Men det är enklare att säga trefärgad, OK?
Se olika varianter på temat…

**) Finns det någon bra svensk benämning på detta? Ett party för den blivande modern, då hon får presenter till babyn i förväg?