Allmänt, Foto

En liten semesterresa

Soffrygg

Det blev en shoppingresa till L idag – och jag raggade upp syrran också!

Födelsedagspresent till lille J är köpt och inslagen i ett stort rött paket, torrfoder åt madamen har inhandlats, en plaskpool till lillen när/om det blir varmare och de är på besök, ännu ett gäng nya handdukar (jag glömde köpa på IKEA när jag var dit senast!), myggljus, och en hel del annat.

Vi åkte dessutom igenom en biltvätt, hälsade på min dotter och syrrans son, beskådade den byggplats som ska bli ett nytt boende åt hans familj, åt på en belönad och rekommenderad vägkrog, och så skjutsade jag syrran hela vägen hem, där jag tvingade henne att bjuda mig på kaffe så jag skulle orka köra de sista 7½ milen.

Nu: hemma. Nu: sängen.

Bilden? Jo, det var en kökssoffa(!) som B hade till övers åt den som vill ha. Bara att hämta. Den står på högkant mot en vägg, därför är bilden på ”fel ledd”.

Det finns mycket mer att berätta, men jag orkar inte. Inte nu. Soooova.

[tags]shopping, semester, syrran[/tags]

2 kommentarer på “En liten semesterresa”

    1. Ja, visst är den! Tyvärr har jag redan en, men det kan finnas andra som vill ha.

Kommentarer är stängda.