Allmänt, Foto

Inte igen!

Frukost

En stärkande och nyttig frukost. Jodå, jag lovar!

Jag vet inte om det blev för mycket bilåkande igår eller om det är något annat som ligger bakom, men jag har så vansinnigt ont i ryggen idag. Inte det ryggskottsonda jag tidigare brukat känna av, utan mera typ extrem mensvärk över hela korsryggen.

Ja, ja. Ont krut förgås inte så lätt. Det finns värre sjukdomar. En av mina kusiner, som är några år yngre än mig, har nyligen opererat bort en tumör och ska nu strålas. Det verkar som att cancer är den nya folksjukdomen. *förtvivlad*

Idag har jag varit och lunchat med E, som kom förbi precis när jag hunnit byta om från pyjamas och morgonrock vid 12-tiden. 😳 Ja, jag var inte i säng förrän vid halv 2. Det tar tid att gå ner i varv ibland, speciellt när vi nu har dessa ljusa nätter.

Köpte ett par ramar igår (med passande passpartouter) och försökte idag välja två motiv från de mängder av konstverk jag har att välja mellan.* Det är ännu ett av de småprojekt jag samlat på hög; att köpa ramar och att få upp dem på väggen. Eller varför inte sätta upp de pyttesmå keramiktavlor med ordspråk som jag köpte i B (när jag var dit med jobbet i oktober**)? 🙄

Och tro för all del inte att jag är färdig med att sätta upp speglar i hallen… Efter en utgrävning i några kökslådor inser jag att näst efter handdukar så kommer speglar (?!?) på min lista med grejer jag har pippi på att köpa på IKEA.

[tags]ont i ryggen, cancer, lunch, konstverk, tavlor, speglar[/tags]

*) Jag trodde jag bloggat om dem tidigare, men hittar inget. Under våren (ev hösten eller vintern – tiden går så fort) hade en bekant flyttloppis, så jag fyndade en låda med typ 300 reproduktioner av berömda konstnärers verk. Det är bland dem jag försökt välja ut två passande motiv att sätta upp.

**) Tavlorna ligger kvar i påsen, tillsammans med kvittot. Annars hade jag aldrig vetat när de blivit köpta.