Allmänt, Foto

Midsommarafton 2014

Även idag har jag några före/efter-bilder att roa er med! 🙂

För att piffa upp badrummet bytte jag duschmunstycke, från det gamla silvriga…

image

…till ett nytt knallrosa! Tyvärr sitter det inte lika bra i hållaren, men jag jobbar på saken. (Säger vi. Egentligen bryr jag mig inte.)

image

Jag bytte ut några tavlor (sorry, Carra, nu flyttas dina konstverk från hedersplatsen)…

image
…mot nya motiv, hämtade från lådan med konstverk jag nämnde tidigare. Och ett fruktfat. :mrgreen:

image

Ni är säkert nyfikna på hur den lådan ser ut? OK, här är den! Motivet på framsidan/locket går att byta ut.

image

Och så här ser den ut inuti. Jag kan inte visa alla motiv, men det är alltså ark med konstverk – en hel låda full!

image

Sedan for jag till Apoteket, för att fylla på en av mina mediciner. Fick en rabattkupong som tack för det! 🙂

image

Passade på att köpa en blomsteruppsättning till M:s grav, enligt devisen ”bättre sent än aldrig”. Den enda tomma gravrabatten är nu smyckad, med något som inte torkar ihjäl direkt om sommaren blir varm. (Jag iddes inte ens ta ur dem ur krukan. Det blir nog bra, det där.)

image

Givetvis köpte jag rosor till mig själv, när jag ändå höll på! Lite fräscha blommor på matbordet gör susen!

image

Eftersom jag råkade bryta av en ros när jag tog in dem från bilen, provar jag sätta den i en äggkopp med vatten. Få se hur länge den överlever – och om den slår ut – utan stjälk och blad?
image

När jag fixat allt detta, kom jag ihåg tvätten jag hade i maskinen. Andra dansar runt midsommarstången idag, själv dansar jag runt torkvindan. Med lite tur hinner handdukarna torka innan regnet kommer.

image

Eftersom jag inte får hem någon av juniorerna ikväll – båda hade andra planer – ska jag passa på att äta surströmming. Jag fick tag i en liten burk fjolårets, så jag ska verkligen festa ikväll! Efter maten kommer jag att falla i matkoma resten av kvällen och missa att plocka sju sorters blommor, men det är det värt! 😉  

image

Ha nu en riktigt trevlig midsommar, allihopa!

UPDATE
Jag hann få in tvätten innan regnet kom. Det måste ha varit årtusendets kallaste midsommar: +5, regn, nordliga vindar… Jag grottade ner mig framför TV:n i myskläder under en filt och hade en varm och skön kväll.

[tags]midsommarafton, duschmunstycke, tavlor, konstverk, Apoteket, blommor, rosor, tvätt, torkvinda, surströmming[/tags]

4 kommentarer på “Midsommarafton 2014”

  1. Här firar vi inte heller midsommar på något speciellt sätt. Ser att duschmunstycket matchar schampot ☺. Vad praktiskt att ha en låda med konst! Kan man bara byta när man vill.

    1. Ja, precis vad jag också tänkte när jag köpte den! Jag kan byta motiv efter humör/årstid/tillfälle.

    1. Haha! 😆 Schampoflaskan kommer nog att bli i någon annan färg när den där är slut. Jag köper den sort det är extrapris på…

Kommentarer är stängda.