Allmänt, Foto

Ännu mer

Bara för att ni ska se hur jag utnyttjar de sista skälvande semestertimmarna (börjar jobba imorgon), ska ni få en till före/efter. Den här gången är det samlingen på öppna spisen som får en utrensning.

image

På fotot nedan ser det inte speciellt städat ut, men det är för att allt blir dubbelt/trippelt i speglarna. Tanken är att speglarna ska flerdubbla ljusen när de tänds. Jag får försöka komma ihåg att fota när det blir mörkt* och jag har tänt ljusen.

image

Tavlan ovanför är helt fel, men jag hittar inte ramen jag trodde jag hade i mina gömmor. Eller också har jag gömt den så väl att jag inte hittar den. 😉 Jag ska sätta något annat där, men får fundera på saken tills jag kommer på något nytt.

Ställde mobilalarmet på väckning imorgon igen. Nu närmar sig allvaret för resten av sommaren. Jag försöker ändå se ljuspunkterna i det hela: jag får ju två semestrar i år! 🙂

Jag har njutit av varenda ledig dag, även om jag inte gjort så mycket. Visst har tvätten** samlats på hög, då det är mest handdukar och sänglinne jag tvättat, men jag tvättar ju kläder året om. B:s rum är fullt av skrot från de andra sovrummen, men det hinner jag rensa senare. Ingen brådska med det.

Det har varit roligt att få undan en del småprojekt som jag samlat på mig – en del grejer har legat i startgroparna riktigt länge… Att visa före/efter-bilder har satt lite press på mig: har jag sagt A, får jag säga B. Bara att göra klart när jag börjat. Det kan komma fler sådana inlägg; den som lever får se.

[tags]före/efter, upprensning[/tags]

*) Framåt hösten. Förbaskade midnattssol – men nu är den snart över. Min dygnsrytm blir helt uppfuckad när det är lika ljust dygnet runt.

**) Här menas de vanliga kläderna. Jag har inte tvättat ett enda plagg på hela semestern. Visst har jag sagt att jag har gott om kläder? Tanken var att jag skulle hinna tvätta upp vinterjackorna, åtminstone, men det är ännu mycket kvar av sommaren. Midsommar har förresten varit så kall att jag nästan gick och hämtade upp jackorna igen…

6 kommentarer på “Ännu mer”

  1. Då har du ju ytterligare en orsak att åka till IKEA. Köpa ram alltså! Vad skönt att bli klar med dåliga samveten, kände så förra helgen när jag äntligen hann göra lite i trädgården.

    1. Jag har ännu kvar småsaker att göra, som inte är så bråttom med, men jag ska ju ha något kvar att göra till nästa semesterperiod också. 😉

  2. 2 semestrar är det som gäller i år! Man måste vila upp sig emellan!

    1. Det har du alldeles rätt i! (Och jag är fortfarande avundsjuk…) 😉

  3. Tror det blir jättebra med speglarna och ljusen!
    Bra att det är någon fler som ställer klockan inför morgondagen! Fast jag jobbar bara denna vecka – sedan är det tre veckors semester. Å jobb en vecka och tre lediga igen! Fint det.

Kommentarer är stängda.