Allmänt, Foto

Nytillskott

Ljugarbänk

Vi har fått en ny ljugarbänk vid jobbets rökruta i år! Min egen ljugarbänk står fortfarande i källaren – men det har inte varit läge att ta fram den. Eller, jo, det kanske det har, men då har jag inte kommit ihåg den. 🙄

Jag är tillbaka på jobbet och hinner idag andas mellan varven. Igår var en lång och hård dag; ringrostig efter semestern, skrivbordet fullt av nya ärenden och allt skulle vara klart före lunch, ungefär.

På tal om lunch så har jag ätit rester från gårdagens middag till lunch idag. En vansinnigt god (egengjord) potatissallad, med uppvärmd skivad stek och beasås. *smaskens* Jag kan, bara jag vill! 😉

Dagens middag blir torftigare: korv och makaroner. Antingen rätt upp och ner som de är, eller eventuellt som ugnslåda med creme fraiche-blandning, ost och färska tomater. Jag får se. Det beror på hur länge jag måste jobba idag.

Mannen-I-Mitt-Liv (han som nyss lärt sig gå) är på väg! B ringde igår och meddelade att del 2 av stambytet i fastigheten har inletts, så hon tar junior med sig och kommer på besök ett par dagar. Härligt! 🙂

Solen skiner idag, men det blåser. Det är OK, för då hålls myggen borta. Egentligen är det perfekt torkväder för den som tvättar – men jag är ju på jobbet, så min tvätt är fortfarande orörd. Ja, ja. Inte tjata om tvätten. Så länge den är otvättad slipper jag vika den – alltid något! 😆

Arbetsdagen underlättas inte alls av att Vissa Amerikaresenärer skickar shoppingbilder till mig (som hämnd för de bilder vi skickade förra året? 😉 ), men oj vad jag unnar dem det! Min reskassa i år gick åt till nya sängar och TV-apparater. Jag kan resa via Travel Channel istället, utsträckt i sängen…

[tags]ljugarbänk, ringrostig, potatissallad, middag, barnbarn, torkväder, resor[/tags]