Allmänt

Semester efter semestern

Trots att jag nyss haft semester, skulle jag – efter 2½ dag – gärna ta en till semester. Inte den jag ska ha senare, i augusti, utan NU. Måste bero på att jag är så trött. I morse vaknade jag ett par minuter över 4, utan att kunna somna om.

Det är en jobbig period nu, precis som i början av varje semesterperiod. I år känns det extra trögt att komma igång igen. En fördel med det (mer eller mindre) taskiga vädret är att jag slipper sitta och längta ut/hem. Solen skiner men det blåser både hårt och kallt, idag igen.

Trots blåsten igår, var B sugen att låta lille J provplaska i den lilla poolen jag köpt. Vi ställde upp den bakom huset och fyllde med lite varmt vatten. Han gillade att plaska och blaska, men fick inte hålla på så länge, även om huset gav lä mot vinden. Nu vet vi i alla fall att poolen blir en hit!

Jag hade förhoppningar om att få gosa lite under lunchen, men tyvärr var det dags för någons dagliga tupplur precis då. Nå, vi får väl gosa ikväll – om jag orkar hålla mig vaken efter middagen… 😉

[tags]seg, pool, barnbarn[/tags]