Allmänt, Foto

Pannkakor

image

Det här är Mannen-I-Mitt-Liv just nu! Han gillar mormors pannkakor, speciellt när han får äta dem med hela kroppen. 😉 (Bild från gårdagens middag.)

När jag steg upp i morse och försökte smyga ner från vinden, hörde jag en liten röst som glatt sade: -Hej!!! inne i gästrummet, när han hörde att någon rördes i huset. Dörren till gästrummet var stängd, så han såg inte att det var jag.

Katterna är lamslagna av skräck – vistas mest utomhus, och kastar i sig maten de få sekunder de vågar sig inomhus. Froppisen vågar inte alls komma in när hon hör att B är hemma, oavsett om lille J är vaken eller inte. Madamen är mera cool, hon törs komma in även om lille J är i närheten.

Idag åker gästerna hem. 🙁 Med lite tur hinner jag träffa dem under lunchen, men det beror på flera olika faktorer. Annars får jag vänta tills jag har tid att åka dit och hälsa på. Den kommande helgen ska jag dejta min tvättmaskin, torkväder eller inte, så då hinner jag inte iväg.

UPDATE
Och nu har de åkt. Det blev så tyst och tomt – tills nästa gång! 🙂

[tags]mormor, gullunge, pannkakor[/tags]

2 kommentarer på “Pannkakor”

    1. Ja, jag slog till direkt när jag såg dem! Då slipper han äta naken. 😉

Kommentarer är stängda.