Allmänt, Foto

Nytt för i år

image

Det är två nyheter i den här bilden: dels har vi fått en ny (bättre begagnad) ljugarbänk i rökrutan på jobbet, dels har bänken fått en ny placering.

Vädret är inte så härligt idag som bilden gör gällande. Det är grått och småregnar ibland. Igår, under kvällen, har det tydligen varit strömavbrott en stund. Det märkte inte jag, då jag sov som en stock framför TV:n just då.* Däremot märkte jag av det senare, när jag gick till köket och såg att klockan på micron visade helt fel tid.

Strömavbrottet märktes desto mer i morse, när jag kom till jobbet. De elektroniska dörrlåsen har slagits ut, så det ligger en kvast i dörrspringan och håller upp dörren, både på fram- och baksidan av byggnaden. Annars slipper man inte in på jobbet – och det vore ju synd… 🙄

[tags]ljugarbänk, gråväder, dörrlås[/tags]

*) Vädret igår kväll var grått och mörkt, regnet smattrade mot rutan (faktiskt så hårt att froppisen trodde någon knackade på fönstret), jag var mätt & belåten, under en filt med en katt på magen… Det var ju självklart att jag skulle somna!