Allmänt, Foto

Färgkod

image

Idag blev vi färgkodade. Jag har skött mig, så jag fick alla färger. 😆 Andra fick bara en del av färgerna.

Nä, OK – det är vår lokalvårdare som kommit på ett fiffigt sätt att markera vilka veckor de olika rummen ska städas under hennes semester. Då missar inte vikarien något rum, eller städar oanvända rum i onödan. Det är tillräckligt snärjigt att hinna med allt ändå.

Jag fick plötsligt och oväntat en middagsgäst. Tanken var att jag skulle låta bli att bjuda in A den här veckan, men så helt plötsligt sprang jag på honom i korridoren!?! Vad gör han på mitt jobb utan att förvarna mig??? Nå, jag råkade avslöja middagsplanerna, så nu kommer han idag.

Ja, ja. Om det inte regnar så har jag en gräsmatta han kan klippa medan jag står vid spisen. *he he*

UPDATE
Det hann börja regna innan han kom. Gräset är fortfarande oklippt.

[tags]färgkod, lokalvård, middag[/tags]