Allmänt, Foto

Framme

Fläkt

Nu har jag plockat fram fläkten på jobbet. Den får stå på golvet, även om det är en bordsmodell, annars får jag jaga papper längs korridoren. 😉

Måste förbereda mig mentalt för resan till L på lördag. Lille J ska ha 1-årskalas, och självklart ska mormor vara med! Jag har ju det största paketet! (Det ligger redan i bilen, för jag tog aldrig in det efter shoppingrundan.) Värmen verkar fortsätta i all oändlighet, men jag har ju AC luftkonditionering klimatanläggning i bilen, så det går nog bra att köra, trots allt.

Igår slocknade jag tidigt och sov djupt, till ca 00:30. Då var det lagom temperatur när jag steg upp, så jag fick gjort en hel del hushållsbestyr under nattens ljusa timmar. Somnade om igen efter 04:00 ungefär, så jag är lite mör idag. Jag snoozade många gånger i morse…

Dessutom har jag lyckats trampa häftplåstret froppisen på tassen och klia madamen i hennes ”koja” i rabatten innan jag åkte till jobbet.

[tags]kalasplaner, varmt, ljusa nätter[/tags]

2 kommentarer på “Framme”

 1. Det värsta med värmen är att man inte får klaga på den!
  Men igår kunde jag inte hålla mig (från att klaga)
  Jag gjorde misstaget att lämna det luftkonditionerade kontoret,
  OCH skuggan för en liten, liten stund i solen (för att klippa gräs).

  Men ICA Maxis mejeriavdelningen
  (efter bad – i temepererad bassäng) fick bukt på vallningarna.

 2. Jag ska fråga Konsum om jag får sova bredvid grönsaksdisken. Kan ta med egen tältsäng, så får de hålla med kyla. 😉

Kommentarer är stängda.