Allmänt, Foto

Omöjligt

image

Det verkar vara omöjligt att få en bild med båda tavlornas motiv synliga. 😕

Ja, ja. Det är två svartvita motiv, i alla fall. Jag bytte ut de mindre tavlorna (som sattes upp under midsommaren) mot ett par större tavlor jag hade på lager.* De mindre tavlorna har flyttat upp till sovrummet men vilar på sängen än så länge. Vilken dag vecka månad som helst kommer jag att komma ihåg att ta med hammare och spik upp dit. 😉

Nu är min dator igång igen! Tidigare, efter ett – eventuellt åskframkallat – strömavbrott, har den skrikit varje gång jag försökt starta den. Till slut bad jag A om hjälp när han kom förbi ikväll. Och självklart startade datorn då utan att ge ett enda litet pip ifrån sig… 🙄

Teknikens under. Verkligen.

[tags]tavlor, dator[/tags]

*) Den uppmärksamme ser även att jag vänt på fruktfatet som blev väggdekoration. Det hamnade då inte i jämnhöjd med tavlorna, men det struntar jag i. Ids inte flytta spikarna en gång till.