Allmänt, Dagens outfit, Foto

Gårdagens

image

Jag missade ju totalt att jag förberett ett inlägg åt er igår! Så här såg i alla fall gårdagens outfit ut. Luftig bomullsklänning från Cellbes och bekväma tofflor/sandaler. Det som fick mig att slå till på klänningen, fast jag egentligen har köpstopp, var att den har fickor! 🙂 Väldigt sällsynt på klänningar, må jag säga.

Gårdagens lunch blev på en thairestaurang. Jag har ätit där förr men nu har den bytt ägare, som lagar starkare mat – och då menar jag verkligen starkare. Typ hosta-eldsflammor-starkare. Gott, men starkt!

Gårdagens väder var en repris av tidigare dagar: soligt och varmt. En ljuspunkt var att det måste ha blåst, samt varit svalt, under natten, för när jag kom nedför trappan från sovrummet var det svalt och skönt inomhus eftersom jag lämnat i myggfönstren. (Det jämnar ut sig; i morse var det varmt inomhus igen.)

[tags]dagens outfit, lunch, thaimat, soligt, varmt[/tags]

2 kommentarer på “Gårdagens”

  1. Det där med köpstopp fungerar bara i teorin… Min klänning från Tommy H har också fickor!

    1. Vilken tur! Då kan du bära med dig t ex nycklarna utan att behöva ta hela väskan! 🙂

Kommentarer är stängda.