Allmänt

Måndag morgon

Den här veckan är inte lik andra veckor under året. Det här är Marknadsveckan, vilket innebär städa, tvätta, bädda, duka och handla för alla eventuella gäster som kan tänkas dyka upp framåt veckan. Nå, jag har ganska självgående gäster: B med familj sköter sig väldigt bra själva, liksom norrmännen med husbil. Det enda jag behöver göra är att se till att alla har nyckel till ”servicebyggnaden”. 😉

Som av en händelse hittade jag många olika förslag på maträtter – inte bara grillat – i veckans reklamblad. Frågan är bara om jag ska handla idag eller imorgon. Ju närmare marknaden, desto längre köer i affären. Det är ju inte bara jag som laddar kylen inför den kommande helgen.

Dessutom är det extra körigt på jobbet den här veckan (men när är det inte det? 🙄 ) så det lär bli en del övertid i värmen. Det gör inget om jag drar ihop lite extratimmar på flexen – dem kan jag behöva till någon långlunch eller sovmorgon/sluta tidigt.

[tags]marknadsvecka[/tags]