Allmänt, Foto

Accessoar

Prickigt paraply

Självklart matchar jag väskans foder med paraplyet, som jag – under över alla under – fick plats med. Det kan bli regn idag, och vi ska ut på ”jobblunch” på marknadens första dag.* Vi går alltså tillsammans och ser på marknadens utbud äter. Var och en betalar för sig, vi blir inte bjudna.

Regn- och åskvarningar har duggat tätt de senaste dagarna, speciellt åska har varit på tal (p g a värmen). Ibland har molnen dragit ihop sig vid horisonten och börjat närma sig – för att sedan stanna upp eller försvinna. Inte en droppe regn och ingen åska – än.

Idag har jag ryckt ur alla kontakter OCH stängt alla fönster, om utifall att. 🙄 Bara därför kommer det att fortsätta vara tryckande fuktig värme, tills den dagen jag glömmer att dra ur modemet eller lämnar ett fönster öppet.

UPDATE
En liten regnskur (utan åska) innan lunch gjorde värmen ännu fuktigare och ännu mer tryckande. Jag orkade knappt gå till stället där vi åt. Mina ben är svullna som timmerstockar. *gnällgnällgnäll* *rycker på axlarna* I-landsproblem.

[tags]prickar, marknad, långlunch, åska[/tags]

*) Och på den andra dagen också, men säg inget till någon! 😉

2 kommentarer på “Accessoar”

  1. Tack för påminnelsen om att dra ur sladdar. Gud förbjude om det händer något med det nya höghastighetsmodemet!

    1. 😯 Ni skulle inte överleva kvällen!
      (Ni har väl inte TV via bredbandet också? Då skulle det vara riktigt illa.)

Kommentarer är stängda.