Allmänt, Foto, Katter

Camping & hotell

Husbil

Japp! Marknaden är igång! Min camping och mitt hotell har slagit upp portarna! 😉

OK, det är behändiga gäster jag tar emot: alla sköter sig själva, roomservice ingår inte, mat får var och en skaffa/tillaga. Jag går till jobbet och vilar upp mig jobbar som vanligt idag, innan jag gör helg. Enda minuset i min planering är att jag inte hann dammsuga och röja ordentligt i köket, p g a värmen. Nå, alla har sett min röra förut, så det är inget nytt för dem.

Det kom ett par korta och rejäla skurar igår, men ingen åska. Eftersom det var mulet i morse kändes det lite svalare än igår, men jag vet att så fort solen visar sig blir det (för) varmt igen. Ja, ja. Inte klaga nu. Ni vet: sommaren är kort… 🙄

Katterna har drabbats av ett stort dilemma. De kan/vill varken vara utom- eller inomhus. Utomhus är den Fruktade Norska Vargen (som vi människor känner som världens sötaste lilla dvärgspets – en hund som bara består av fluff), inomhus är lille J som lärt sig gå… För att inte tala om alla okända personer som rör sig i och utanför huset.

[tags]marknad, hotell, camping, varmt, dilemma[/tags]

8 kommentarer på “Camping & hotell”

 1. Vad du säger är att ditt kattpensionat invaderats av människor?! Stackars missar! Och i vanlig ordning har de väl inte haft något att säga till om. De kommer att hämnas. 🙂

  1. Tvärtom! Froppisen bar hem en råtta åt mig under natten mot söndag. Hennes bidrag till hushållet. 😉

   1. Ack, nu är hon missförstådd också. Klart hon kom med en råtta! För tungt att släpa hem ett hästhuvud.

 2. Tror samtidigt att katterna tycker det är lite spännande med lite nytt. En katt klarar sig alltid. Ha en skön helg! gällande marknaden håll i plånboken. dessa (marknader) brukar alltid vilja tömma dem.

  1. Jag hade en Plan som jag höll mig till: jag var hemma med mina gäster. Inget spring på marknaden när jag inte måste – och mycket pengar kvar i plånboken när allt var över! 😉

 3. Kommer själv från en ort där du var marknad vår och höst. Längtar efter den där marknaden ibland. Och efter marknadsgodis. En viss sort som jag alltid köpte.

  1. Jag köper alltid brända mandlar! Det är marknadsgodis för mig. Dessutom måste jag ha nyfriterade varma munkar, rullade i strösocker. Resten kan jag klara mig utan. 😉

Kommentarer är stängda.