Allmänt, Foto, Katter

Slappardag

Froppisen

Lördagen var en riktig slappardag för oss alla. Det var så varmt att jag inte ens orkade sitta stilla och läsa, utomhus, i skuggan! Då är det för varmt, verkligen. Inte ens katterna hade någon större fart, utan slappade i närheten av mig (froppisen) eller på sitt hemliga skuggställe (madamen).

Trots värmen hann jag ändå tvätta – och torka – två maskiner med ”nödvändigt ont”. Inte för att jag verkligen behövde just de kläderna, utan mer för att utnyttja torkvädret. Idag kör jag bara en maskin, mest beroende på att jag kom igång så sent p g a sovmorgon. Det värsta är att hänga/ta ner tvätten; jag måste ut på gräsmattan i den stekande solen.

När middagstiden närmade sig igår, tog jag bilen till V för att slippa stå i köket själv. Sedan ringde jag och kollade om syrran var hemma, så jag kunde åka någonstans och njuta av bilens luftkonditionering under färden. 😉 Ja, det var så varmt! Sedan var det svalt och skönt att åka hemåt mitt i natten, bara 17 grader utanför bilen och något liknande inuti.

Jag tror jag ska försöka gå och handla idag. Om jag orkar. Annars kan jag leva på smörgås ännu en dag. Menyn med smörgås & fil/ yoghurt/ smoothie till både lunch och middag börjar kännas lite enahanda, även om jag försöker variera pålägget.

[tags]varmt, slö, tvätt, luftkonditionering[/tags]