Allmänt, Foto

Blixtar & dunder

Åskregn

Jag hann precis till jobbet innan himlen öppnade sig och regnet började forsa ner. Åska och blinkningar i strömtillförseln gör jobbet riktigt spännande, mest för att våra system stängs ner allt eftersom.

Den åska och spöregnet som kom igår kväll har svalkat av huset invändigt (jag kör med öppna fönster trots regnet) och jag har sovit som en stock inatt. Inte bara inatt utan hela gårdagskvällen och en lååång stund i morse också. Lite för lång stund, men jag kan ju flexa. 😉

Skönt att det blivit svalare. Nu börjar min hjärna anta fastare form än det nedsmälta kaos jag haft i huvudet under värmeböljan. Och tänk så mycket jag orkar göra när inte enbart tanken på att göra något får mig att svettas floder.

UPDATE
Regnet och åskan drog relativt snabbt förbi. Nu är det svalt (jippi), mulet (jippiii) och blåsigt (jippiii!!!) så jag ser fram emot ännu en sovkväll/ -natt/ -morgon… 😉

[tags]regn, åska, svalare[/tags]