Allmänt, Katter

Måndag

Ojojoj, vilken tuff start på veckan! Jag är fortfarande alldeles svettig av allt jag inte hunnit med att göra – men veckan har ju fler dagar. Tack och lov för det, åtminstone.

Det blev en mjukstart då vi fick en glimt av nya chefen, innan de båda cheferna satte sig för att komma in i arbetet (de jobbar parallellt, den nya och den gamla chefen, under en omställningsperiod, eftersom det är mycket som behöver gås igenom innan överlämning).

Det visade sig att Å knappt kunde gå idag, p g a ett ryggskott hon ådragit sig under helgen. Vid lunch for hon dubbelvikt hem, ivrigt påhejad av alla – speciellt av mig, som vet hur ont det kan vara. 🙁

A och jag har försökt göra det som behövde göras, men telefonerna var som galna och ringde i ett. Och när det inte ringde, hade vi besökare som väntade utanför dörren. A höll på med ett enda ärende hela dagen, då hon bara blev avbruten hela tiden!

Själv har jag inte hunnit kolla igenom all e-post som samlats under semestern, för att inte tala om den vanliga posten… Jag kan ha hunnit öppna allt innan veckan är slut. Kanske. Förhoppningsvis är det lugnare imorgon. Måndagar är alltid värst.

Efter jobbet for jag och veckohandlade, som jag brukar på måndagar. Väl hemma visste jag inte hur jag skulle orka packa in allt i kylen och laga middag – men till slut fick jag gjort det som behövde göras. Nu är jag mätt och belåten och ska försöka hålla mig vaken genom måndagens höjdpunkt: Pawn Stars!

Haha! Ni skulle ha sett & hört reaktionerna i jobbets fikarum när jag sa att jag följer en serie som heter ”påån stars”. Alla stirrade chockartat och sade i munnen på varandra: -PORN stars??? 😆 Vilka snuskiga kärringar tanter kvinnor jag jobbar med!

Och madamen har spytt på bron. Två gånger. Orka skura. 🙄 Kan inte skatorna ta hand om det, precis som de gör med allt annat jag råkar lämna obevakat över natten, typ soppåsar? Då skulle skatjäklarna åtminstone göra någon nytta.

Nej, nu ska jag sluta gnälla. Disken väntar. Tömma diskmask, fylla diskmask – och handdiska stora grytor och skålar som inte ryms i masken. *boring snoring*

Jag tänker inte ens nämna den ovikta tvätten. Sex IKEA-påsar och en plastbalja väntar på mig i sovrummet.

[tags]gnäll, Pawn Stars, snuskhumrar, katter, skator, disk, vika tvätt[/tags]

4 kommentarer på “Måndag”

 1. Borde vi inte fördjupa oss i den ovikta tvätten? Så fort något blivit tvättat och inte droppar, ska det genast vikas och läggas i skåp/lådor med lite lavendel! Precis som att disk ska diskas minuten efter att man lagt ifrån sig besticken. Eller som att man ska bränna lönen så fort pengarna kommit in på kontot. Det enda som kan vänta är deklarationen.

   1. Nej, jag använder inte lavendel. Behöver inte. Jag doftar ros i mig själv och vill inte blanda upp det med något annat. Var mer som ett husmoderligt tips. Jag är bra på att ge goda råd. Själv följer jag dem bara officiellt.

    1. Jag doftar vitlök, jag. Håller effektivt alla på avstånd.
     Goda råd kan man aldrig få för många av! 😉

Kommentarer är stängda.