Allmänt, Foto

Det var en gång…

Vissna blommor

Ja, hörni – de här blommorna är väl inget att spara? Den övre var en gång en ros, den undre var en hortensia. Nu är de två söndertorkade, alternativt övervattnade, rishögar som fått flytta in i den bruna soptunnan, a k a komposten.

Första dagen på jobbet efter semestern är precis som första dagen på jobbet efter semestern brukar vara. Glömda inloggningar, drivor av post, ett antal möten och arbetsuppgifter som tillkommit medan jag var borta (och struntade i att kolla min jobbmail). 🙄 Ändå var jag bara borta två veckor – det är fantastiskt hur minnet kan släppa taget om vardagen så fort!

Det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång!

UPDATE
Japp, nu har jag fått ihop en handelslista (med matchande matsedel) också! Återstår att se om jag får tag i allt redan idag eller om jag får vänta till imorgon med att köpa vissa varor. (Affären får påfyllning av varor på tisdagar och torsdagar. Förutom mejeriprodukter och bröd från vårt lokala bageri, sådant levereras varje dag.)

[tags]blommor, jobbet, livet[/tags]