Allmänt

En snabbis

Jag lägger in en liten uppdatering: det går väldigt bra med vikarien, och vi andra turas om att guida henne mellan de arbetsuppgifter som behöver göras. 🙂

”Glömde” veckohandla igår (läs: somnade ifrån det) så jag får fara idag efter jobbet istället. Så kan det gå när jag har matvaror hemma så jag hinner laga middag innan shoppingen… 🙄

Just nu har jag tillfälle att arbeta undan lite av mina egna arbetsuppgifter, så det här inlägget blir kort. Nu vet ni hur det går, för jag förstår att ni suttit som på nålar och väntat på att få höra mer om detta…? Eller…? 😉

[tags]vikarie, veckohandla[/tags]

2 kommentarer på “En snabbis”

  1. Har ni ringt SVT och frågat om de inte kan komma och göra en dokumentär hos er? ”the office” fast IRL

    1. Jag har föreslagit dokusåpan ”Jobbet”, att alla som jobbar här blir inlåsta med varann. Siste överlevande vinner. Typ.

      Föreställ dig intrigerna med tjuvrökning i toaletter & förråd, desperationen när kaffemaskinen går sönder, näringsbristen och matförgiftningen efter att ha levt på överblivna lunchburkar och ketchup i ett par veckor… :mrgreen:

Kommentarer är stängda.