Allmänt, Foto

Höst

image

image

image

image

Jag var ute och åkte för att ta lite höstbilder i det soliga vädret under helgen. Kan lätt konstatera att min bil behöver tvättas… Inte för att det var grusvägar jag färdades efter, utan allt ”dammet” är från björkarna som bilen står parkerad under, hemma på gården.

Dessutom är det fullt med löv under vindrutetorkarna fram, och små otäcka björkfrön som fastnar i kläder och skor och följer med överallt inomhus. Hallmattan ser man inte längre mönstret på, så jag måste plocka fram snabeldraken och försöka få loss fröna. De går inte att skaka loss från mattan, utan det är dammsugaren som får göra jobbet.

image

Före

image

Efter 

 Ni får ett par före/efter-bilder också. Nu är det officiellt höst i Snigelskalet, för flaggan och vindspelet har tagits in för vintern. De plockas ut i slutet av maj (jag brukar försöka komma ihåg att få ut dem senast på min födelsedag) och åker in i slutet av augusti eller början av september (när juniorerna hunnit göra undan att fylla år).

Det blir en spännande dag på jobbet idag! Vi får in en vikarie (äntligen!) som ska vallas runt och läras upp – men det går nog bra. Hoppas hon trivs med oss, för då kommer hon snabbt in i arbetet. Och det är vad vi främst är ute efter: någon som snabbt kan kliva in i rollen och göra det vi andra fått ta på oss som extrajobb. (Det kanske är lite för optimistiskt, men jag känner redan arbetsbördan lätta.)

[tags]höst, björkar, vikarie[/tags]

2 kommentarer på “Höst”

    1. Ja, hösten är ju den bästa årstiden!

      Svalare, mörkare, mysigare än sommaren. Och vid regn och/eller blåst kan jag sitta inne framför TV:n hur mycket som helst utan att känna att jag borde vara ute istället. 😉

Kommentarer är stängda.