Allmänt

Tisdag

Jaa-happ. Så var det tisdag igen.

Till min stora förskräckelse sov jag mig igenom gårdagskvällen på soffan framför TV:n. Det var inte alls meningen! Nu missade jag ju måndagens avsnitt av Pawn Stars! Som tur är, går avsnitten i repris kl 18 ikväll, så jag kan se dem då – förutsatt att jag hinner laga middag innan dess. Äta kan jag göra framför TV:n, men det är svårt att dra spisen ända dit. 😉

Jag läser flera böcker just nu; en på mobilen och en annan på surfplattan. Dessutom har jag en tredje bok att lyssna på, främst när jag kör bil eller lagar mat. Det blir – konstigt nog – inte alls några sammanblandningar av historierna i mitt huvud, utan jag håller isär alla personer och placerar dem i rätt sammanhang. Måste vara hösten som gör att jag vill läsa så mycket, då det gått si och så med läsandet under sommaren. 🙄

Frost i morse igen. Skrapa bilrutor i morse igen. Få se vilken dag jag kommer ihåg att köra in bilen i garaget, för att slippa skrapa rutorna nästa morgon? Min planering sträcker sig inte så långt framåt i tiden, tyvärr. Annat än när det gäller mat. :mrgreen:

[tags]Pawn Stars, e-böcker, MP3-böcker, frost, planering[/tags]