Allmänt, Foto

Nattfrost

Morgonsol

Så var det måndag igen. Dagen började med nattfrost, som ger mig blandade känslor. Jag gillar krispigheten man får i luften, men ogillar att skrapa bilrutor. Katterna har varit ut varsin snabb sväng (froppisen gick inte ens ner från bron) och sedan parkerat sig på mjuka, uppvärmda, strategiskt utvalda ställen i huset.

När det blev lugn och ro i Snigelskalet igen i går kväll, tog det inte lång stund innan jag kom på hur jag skulle få en av apparna att fungera på surfplattan. Däremot glömde jag kolla hur jag ska få igång en annan, men det får jag göra ikväll. Eller någon annan kväll. Det är inte så bråttom, då den funkar på mobilen – jag är alltså inte utan den appen.

Det är ett gytter av användarnamn, lösenord och e-postadresser som ska användas till olika sidor/ appar/ program, och jag minns inte vilken/ vilka jag använt var. 😳 Jag har hunnit byta ut min e-post flera gånger under årens lopp, men (tack och lov) har många sidor/ tjänster upphört att gälla för länge sedan.

Jag har rensat bort massor ur en av mina inkorgar (den jag använder mest). Sedan återstår att sortera upp all post i mappar, så jag får lite ordning och reda bland allt som kommer in. Helst skulle jag vilja ha att mail från ställe 1 kommer direkt till mapp 1, mail från ställe 2 till mapp 2, o s v. Det går att ordna, tar bara lite mer tid att göra. Jag börjar med att rensa och sortera manuellt.

[tags]nattfrost, appar, surfplatta, användarnamn, ordning och reda, sortering[/tags]

2 kommentarer på “Nattfrost”

  1. Jamen den där krispigheten är läcker…men skrapa rutor…Det är nog i antågande även här om jag förstått alla väderleksrapporter rätt!

    1. Det är bara att inse att nu är sommaren över. Det är nästan t o m så att hösten är över… Bara snö som fattas.

Kommentarer är stängda.