Allmänt, Foto

Herrbesök

Jänförelse

Plötsligt händer det: jag har haft herrbesök hela helgen! Ni kan säkert lista ut vem, när ni ser den sko han tog av sig framför TV:n… (Jag vill påpeka att både kramdjur och pusselbit är  i normalstorlek.) 😆

B ringde i fredags kväll och meddelade att hon och lille J skulle komma på lördag förmiddag, eftersom J bl a skulle sätta klickgolv i det rum som är kvar att renovera. Det skulle även sågas & spikas en del lister, m m, och tapeter sätts upp på måndag. Sedan är renoveringen klar!

Jag studsade ur soffan sedan jag pratat med henne, dammsög och skurade och – *ta-daa* – slog igång värmen i huset* eftersom B alltid klagar över att jag har så kallt inomhus. Nu, när de har åkt, tror jag att jag slår av den igen – jag håller på att svettas ihjäl. Eller också ställer jag bara ner den till en lägre nivå, då det verkar bli kyliga dagar och (framför allt) nätter ett tag framöver.

Katterna har vågat fram från sina gömställen igen. 😉 Jag ska gå upp och städa ihop i gästrummet; se om något är kvarglömt, släcka eventuellt tända säng- eller taklampor, ta lakanen från sängarna och tvätta upp dem, tömma soporna, m m. Sedan avrundar jag kvällen med att se Columbo. Vad gör ni?

[tags]herrbesök, barnbarn, fjärrvärme, Columbo[/tags]

*) Jag måste även lufta elementen, men har inte haft tid. Då kan jag skruva ner temperaturen på dem också, när jag ändå ser över dem allihop, förutom att jag sänker värmen centralt.