Allmänt, Foto

Alltså

Ljugarbänk

Jobbets ljugarbänk i höstskrud

Snart hämtas ljugarbänken vid rökrutan – och de andra utemöblerna – till vinterförvaringen. Hemma har jag inte tagit in något än, men tänkte göra det under helgen. Det skulle jag i o f s göra redan förra helgen, men sköt upp det enligt principen ”varför göra idag, det som går att skjuta upp till imorgon”.*

A kom förbi igår och åt middag, så jag sparade middagsportionen med kycklinggryta till idag istället. Vi klämde i oss pasta med bacon och ostsås, samtidigt som vi såg TV på surfplattan. Han hade sett ett program som jag missat, så vi kollade på det online tillsammans. Praktiskt med ett ställ så jag kan vinkla upp skärmen!

Då jag igår försökte installera diverse appar jag tänkt använda på både platta och mobil (och för all del i datorn också) så fick jag problem. Eftersom det är rätt länge sedan jag installerat dem, så hade jag glömt vilka användarnamn respektive lösenord jag använt till olika tjänster. *gaahhh*

Då timmen var sen, orkade jag inte börja fundera på det igår, utan tänkte roa mig med att lista ut det under helgen. Så, än så länge är min platta inte i topptrim – men snart…!

[tags]ljugarbänk, utemöbler, appar, program, surfplatta[/tags]

*)  Vi får se hur det går att få in utemöblerna i år. Med lite tur hinner jag innan snön kommer…

UPDATE
A bar in utemöblerna åt mig medan B tvättade sin bil. Då stod dörren till källargaraget öppen så det var enkelt att fixa. (Vattenslangen sitter på insidan av garaget, inte utanpå huset.)