Allmänt, Foto

Ny älskling

Kaffemaskin

Jag har ju totalt glömt tala om vad som hände igår! Vi har fått en ny kaffemaskin på jobbet! 😆 Få se om den blir en ny älskling eller om det blir som med den förra kaffemasken – efter några veckor hade många bytt till te…

Än så länge känns den bra. Problemet är att inte bara kaffemasken är utbytt, även själva kaffet är en annan sort. Det är lite svårt att göra jämförelse rakt av när det är på det viset. Nåja, det kommer att visa sig i längden om vi gillar den här eller inte. Vi börjar med en månad på prov.

Jag funderar på vad jag ska hitta på till middag idag, men det blir nog något med korv. Vanlig falukorv, alltså. Jag har ätit varmkorv (med och utan bröd) ett par dagar nu, så ombyte förnöjer. 😉 Ja, vadå? Formen på korven blir en annan – det räcker för mig. Jag är inte så kräsen.

Eftersom jag hade svårt att sova inatt – av olika orsaker – så beställde jag lite kläder, men inte från Ellos (som jag brukar) utan från Cellbes. De hade en jacka jag var svårt sugen på – och när jag ändå beställde den, passade jag på att ta lite annat också. 🙄

Jag har börjat läsa en ny e-bok, medan jag väntar på den jag verkligen vill läsa. Eftersom jag lånar mina e-böcker från biblioteket, kan det ta ett tag innan favoriterna dyker upp i bokflödet. Men å andra sidan har jag ett presentkort jag fått av A, att använda till just böcker. Han hade fått det i julklapp från jobbet, men var inte intresserad själv, så han gav det vidare.

UPDATE
Middagen blev ungskyckling, inte korv. Jag varierade mig lite mer än bara en aning.

[tags]kaffe, korv, Ellos, Cellbes, Jaktmark, Helene Tursten, Revolutionens barn, Peter Robinson, presentkort[/tags]