Allmänt

Veckans

Veckans irritationsmoment: att rensa upp efter någon annan som inte sparat saker på rätt sätt i datorn. Filer saknas eller finns på fel ställen eller har fel namn. Det är ett riktigt detektivarbete att försöka hitta allt.

Veckans matsedel: kommer att innehålla mycket te och smörgås, verkar det som. Jag har ingen inspiration alls. Möjligen blir det pyttipanna, direkt från frysen, idag. Kan det kallas planering?

Veckans ups-and-downs: kalas, begravning och barndop (nämnde jag redan igår).

Veckans klädsel: varm, varmare, varmast. Det är ca -10 grader och koftor & tröjor har plockats fram. Framåt helgen och i början av nästa vecka ska det bli varmare igen, så då får jag lägga undan de värsta värmarna igen. Eländig tid att klä sig nu.

Veckans väder: snön ligger kvar i halvsmält skick, vilket innebär halka. Ungdomarna roar sig på kvällarna med att sladda runt efter smågatorna och större parkeringar. De tror de har kontroll över bilen, men för någon dag sedan blev en parkerad bil påkörd av en ungj*vel som var ute och lekte.

Ja, jag ÄR på dåligt humör. Har inte fått i mig rätt mängd kaffe än.

[tags]surgumma, kaffe[/tags]