Allmänt

Ingen partymänniska

Det är bara att bita i det sura äpplet och inse att jag inte är någon partymänniska längre (om jag nu någonsin varit det).

Jag var på 60-årskalas igår, och det var väldigt fridfullt: bara jubilaren och jag. Hon har haft huset fullt med släktingar hela helgen, så jag väntade tills lugnet lagt sig innan jag uppvaktade. Vi hade en trevlig kväll med gott fika, i alla fall! 🙂

Jag kom hem strax före Pawn Stars, och upptäckte att min svägerska hade ringt. Ringde upp henne och fixade samåkning på söndag, då vi ska på nästa festlighet: ett barndop. Innan dess ska jag även hinna med något tråkigare: en begravning. 🙁

Så är livet just nu.

Gårdagen var full av jobb, jobb och mera jobb, men idag är det lugnare. Det verkar som att folk kommer på allt möjligt som ska fixas och kollas och ordnas under helgen, och så ringer/ besöker de mig på måndagen – och sedan blir det lugnare resten av veckan.

Jag måste handla idag efter jobbet. Det blev inte av igår, eftersom jag skulle på kalas. Nå, jag hade kaffe, cigg och kattmat hemma, så jag klarar mig idag. Däremot har jag ingen aning om vad jag ska äta under veckan, men det dyker väl upp någon idé när jag handlar.

[tags]party, 60-åring, barndop, begravning, jobb, handla[/tags]