Allmänt

Måndag morgon

Något har blivit fel (gått sönder? ändrats efter uppdatering?) i min WP-app till mobilen. Jag har försökt ladda upp en bild som skulle bli ett inlägg under helgen, men bara fått felmeddelande om att det inte går att göra. Väntat några timmar och försökt igen, med samma resultat. Äh, det löser sig när jag ids kolla på det. Jag får blogga via datorn så länge. *rycker på axlarna*

Vi har fått snö – igen. I morse kom de första mänskliga fotspåren framför min bro, annars har det bara gått små kissepissefossingar där. Inte bara madamens, även froppisens (kors i taket) tassar har vidrört den nya snön. Få se om den regnar bort igen, det är misstänkt varmt väder just nu… Det är även väldigt disigt, som en mjölkvit dimma i luften, och det går inte att köra med helljus på bilen.

Under helgen provade jag jackan jag beställt, och den blir kvar. Dock får jackan pryda en klädhängare tills det blir kallare ute, då den är för varm att börja använda redan nu. En klänning från samma beställning får också stanna i min garderob – den klänningen blir perfekt till julafton!

[tags]WordPress, app, blogg, snö, disigt, postorder, Cellbes[/tags]

2 kommentarer på “Måndag morgon”

  1. Julafton?
    Då har man väl morgonrock på sig?
    Måste nog önska mig en nu i julklapp,
    som jag kan ta på mig direkt efter maten och Kalle Anka…

    1. Jag vill inte skrämma mina gäster, så morgonrocken får vänta till senare. 😉

Kommentarer är stängda.