Allmänt, Foto

Fredag

20141031_164932Halloweengodis – till den stora häxan

Oj, vad den här veckan gick fort! Kort dag idag, dessutom, så jag känner att jag inte riktigt hunnit med i svängarna. Jag tror någon har stulit (exempelvis) måndag för mig, för jag har inte alls hunnit göra allt jag hade tänkt. Varken hemma eller på jobbet.

B med familj kommer inte alls till mig under Allhelgonahelgen. Detta för att lilla J blir åksjuk och spyr ner bilen så fort de färdas mer än 10 minuter. 🙁 Nå, jag kan ju åka till dem istället, om längtan blir för stor. Annars har jag en del att rusta med hemma; tvätten, t ex, både att tvätta och vika. :mrgreen:

Till min stora lycka (ironi) hade madamen spytt upp en hårboll i sängen igår. Inte på min sänghalva, utan ovanpå täcket jag lagt över andra halvan för att skydda mot katthår. Enda trösten är jag inte hunnit lägga dit det nytvättade överkastet – det är lättare att tvätta ett täcke än ett överkast för dubbelsäng. 🙄 Det är rart med djur. Ibland.

Efter jobbet måste jag nog åka förbi affären och köpa godis, ifall det dyker upp några halloweenungar i år. Och om de inte kommer, kan jag säkert ”offra mig” och äta godiset själv. :mrgreen: (Läs: de rackarna måste i så fall komma ikväll, imorgon är godiset slut.)

Jag är ingen stor anhängare av halloween. Den här helgen är Allhelgonahelg, punkt och slut. Men OM någon gör sig omaket att klä ut sig och gå runt i grannskapet, så brukar jag ha godis hemma den 31 oktober. Nu börjar grannskapets ungar vara så stora att det inte är intressant längre – ungefär som med påskgummorna – så chansen risken är stor att jag får behålla mitt bjudgodis för mig själv. Oj, så synd. :mrgreen:

[tags]allhelgona, halloween, godis, åksjuk, hårboll[/tags]

2 kommentarer på “Fredag”

  1. Jo Djur kan komma med trevliga presenter. Iggy hade fixat till mattan i vardagsrummet i somras när han var dålig i magen. Han har en lustig förmåga att snurra runt när han förrättar sitt ärende så han hade verkligen lyckats sprida det också. Tack och lov var det sommar och jag kunde tvätta mattan ute på gräsmattan. Som ny igen! Fantastiskt matta!

Kommentarer är stängda.