Allmänt

Måndag igen

Så var det måndag igen, och jag har – som vanligt under helgerna – inte ens idats släpa mig till datorn för att uppdatera, varken med nya inlägg eller med bilder. Jag har faktiskt inte ens sökt sladden till telefonen under helgen. Vad har jag gjort istället? Jo, jag har s-o-v-i-t! Sovit på längden och sovit på tvären, och det var alldeles, alldeles underbart!

Nu är jag pigg och utvilad och har massor av saker jag vill ta itu med. Tyvärr är det så att när jag sitter på jobbet, kommer jag på saker jag behöver/vill göra hemma, och tvärtom. 🙄 Men jag är i alla fall utvilad, det är då ett som är säkert!

Jag har snott ihop en snabb matsedel för veckan, men den kan hinna ändras innan jag ens har varit och handlat efter jobbet idag. Poängen är att allt ska vara antingen snabblagat eller gå att laga i förväg och bara värma upp. Det kan också bli så att det blir mycket rester, så jag skjuter upp en del rätter till senare. Vi får se.

Idag har jag invigt min nya handväska. Ja, en av dem. Jag köpte ju två, samma modell men i olika färg, när vi shoppade i torsdags. Fredag glömde jag ta den nya väskan, då jag hamnade i ska-bara-träsket på morgonen. Ni vet, då man har så gott om tid att man börjar tänka ”jamen jag hinner göra det där, jag ska bara” – och så helt plötsligt har man inte gott om tid längre… 😳

[tags]sova, utvilad, snabbmat, handväska, ska bara[/tags]