Allmänt

Förtydligande

Jag kommer inte att uppdatera ALLA mina inlägg med bilder. Dels ids jag inte, dels finns det inte alltid en lämplig bild. Det är underligt hur lite jag fotar när jag inte kan slänga upp bilderna på bloggen direkt. Att ladda in dem i datorn är – trots laddsladden – en lite omständligare procedur än att posta dem via mobilen.

Nu har jag i alla fall tömt mobilen, inte bara kopierat bilderna till datorn. Det gör kanske nästa mobilkameratömning något smidigare. Jag hade verkligen sparat bilder på allt möjligt och ingenting i mobilen, men ville ändå inte radera någon bild. Den kan ju vara bra att ha. Någon gång. Kanske.

Som en fingervisning till mig själv har jag även märkt Ziplock-påsen jag förvarar sladden i, både med 1) att det är en laddsladd, 2) till vilken mobil den passar och 3) mitt namn (ifall jag lånar ut den eller lägger den någonstans där någon annan hittar den).

[tags]laddsladd, flytta bilder till datorn, Ziplock[/tags]

2 kommentarer på “Förtydligande”

    1. Tack för tipset!

      Jag har ett Dropbox-konto och det går smärtfritt att ladda upp bilderna dit. Tyvärr ville inte min dator släppa in mig i bloggen igår, när jag tänkte skriva ett inlägg, men jag får försöka ikväll igen.

Kommentarer är stängda.