Allmänt

Nya lärdomar

Den här veckan präglas av utbildningar. Jag har varit på en kurs i förrgår och ska på en till idag. Visserligen bara ett par timmar, men det skadar inte att (försöka) lära sig något nytt mellan varven.

Visst håller ni tummarna att kaffemaskinen fungerar hela dagen idag? Jag är vikarierande kaffemaskinsoperatör och brukar lyckas sätta sönder maskinen varje gång jag öppnar den, så få se om den fungerar som den ska sedan jag petat i den i morse… 🙄

Först igår (onsdag) tog jag mig till affären för att veckohandla, och det var på håret att jag inte sköt upp handlandet ytterligare en dag. Nå, nu är det gjort, men jag vet inte om jag köpte särskilt mycket mat. Det blev en massa tillbehör istället; kryddpeppar, dijonsenap, smör, etc. Så känns det när jag tänker tillbaka på shoppingen, men jag hittar säkert något att äta när jag kommer hem och öppnar kylen. (-Oj, köpte jag det här? Typ.)

Som ni ser har jag fortfarande inte orkat ladda över bilderna från mobilen till datorn, men de kommer. Någon gång. Jag blev så glad när jag såg att WP-appen uppdaterats igår och trodde att felet äntligen var fixat! Nähä. Det kan bero på att jag har en gammal version av WP installerad, så jag får väl börja gruva mig för att göra en uppdatering. (Jag brukar ju krascha hela skiten när jag uppdaterar. 😳 )

[tags]utbildning, kaffemaskin, veckohandling, uppdatering[/tags]

2 kommentarer på “Nya lärdomar”

  1. Kan du inte bluetootha över dina bilder från mobilen till datorn? Det gör alltid jag – använder aldrig sladden.

    1. Tack för tipset, men jag vet inte ens om min dator har bluetooth? 😳

      Det funkar snabbt med Dropbox – när jag nu försökt – men min blogginloggning gick inte att komma åt igår kväll. Jag får försöka ikväll igen!

Kommentarer är stängda.