Allmänt, Foto

Frunch

20150121_092613

Idag har jag med mig TVÅ apelsiner, till en sorts kombinerad frunch eller mellanmål. Egentligen räknas väl två skorpor med smör & ost till kaffet som frukost, så (minst) en av de här apelsinerna kommer att bli mellanmål under förmiddagen. Eventuellt – om jag inte äter båda på en gång – kommer en att bli eftermiddagens mellis.

Så intressant är dagen idag. *gäspar* Jag. Är. Så. Trött. Igår bara sov och sov och sov jag. Planen var annars att hinna duscha och tvätta håret mellan ett par av mina tisdagsserier, men det somnade jag ifrån. Jag somnade även ifrån diverse TV-program jag tänkt se, men det gör inget.

  • Kylan fortsätter (-27,7 i morse).
  • Mitt paket (online-beställningen, om ni minns den?) har ännu inte kommit. *trummar otåligt med fingrarna*
  • Jag skulle behöva handla men kan klara mig ännu någon dag (pasta, med eller utan korv/ketchup/ost, funkar alla dagar).
  • Lunchen blir från grillen (idag igen).

[tags]apelsiner, trött, kyla[/tags]