Allmänt

Varmare

Tjo-hoo! Idag är det bara -18!!! 😆

Jag tog bilen till jobbet, efter att ha kört ”broarna runt” för att ladda batteriet, så jag kan fara och handla när jag slutat för dagen. Äntligen! Det börjar eka tomt i kyl och skafferi, och jag behöver lite variation i kosten. (Pasta i all ära, men det är liiite trist att äta varje dag.)

Apelsinerna från igår finns kvar till idag. Jag arbetade så hårt att jag glömde bort dem. Jo, det är sant! Det beror både på arbetsuppgifterna jag hade att göra, och programmet som envisades med att stänga ner sig själv med ojämna mellanrum. M-y-c-k-e-t irriterande, kan jag tala om. Helt plötsligt frös allt på skärmen, så det var bara att starta om datorn och göra om allt från början igen. 👿

Idag ska jag dels fortsätta med det jag började med igår, dels måste jag sortera undan en del papper. Jag har pippi på att inte sätta undan pappren direkt, utan jag samlar dem i plastfickor på bordet. Då och då går jag och sorterar undan pappren, innan jag börjar samla igen. En del pärmar jag sorterar in i är gemensamma, och finns i arkivet, så jag kan inte flytta dem till mitt rum. Därför samlar jag pappren på hög.

[tags]varmare, broarna runt, papper[/tags]