Allmänt, Foto

Laddar upp

20141222_073416

Vi är ett gäng som brukar samlas direkt på morgonen för en gemensam kaffetår och lite planering innan dagens sysslor. I morse skulle T fylla på kaffe, men när han öppnade kaffemasken vällde kaffesump ut från maskinen… 🙁

Nej, den var inte trasig. Någon har fyllt på kaffebönor (jo, det är en modell som maler bönor) utan att tömma sumphinken. Problemet är att sumphinken är dimensionerad för en (1) påse bönor – sedan svämmar den över. Det var kaffe överallt, precis överallt.

Jag har nu fått i uppdrag att skriva en Riktigt Ilsken Lapp att placera på kaffebehållaren, så man inte missar att sumpen behöver tömmas vid påfyllning. Den lapp jag skrev först blev inte godkänd – den var alldeles för snäll. Så nu laddar jag upp dåligt humör innan jag sätter igång och skriver. 😉

[tags]kaffe, kaffesump[/tags]

2 kommentarer på “Laddar upp”

  1. Lappar hjälper inte. Lås in bönorna så bara du kan fylla på när någon gnyr av koffeinbrist. Självklart får den gnyende tömma sumpen medan du går till gömstället med de inlåsta kaffebönorna.

    1. Jag visste att du var en pålitlig vän! Självklart ska jag göra så! Tänk att jag inte kom på det själv… 😈

Kommentarer är stängda.