Allmänt

Snart

Snart har jag ätit upp all köttfärssås, som jag började med förra veckan. Idag blev den sista skvätten (en ganska rejäl skvätt, faktiskt) omvandlad till köttfärssoppa. Av den finns kvar till lunch imorgon – men sedan är den slut!

Jag borde egentligen diska istället för att sitta vid datorn ikväll, om jag ska hinna bli färdig före ”48 avgörande timmar” på TV4 Fakta, men jag har suttit och betalat räkningar. Lika tråkigt som att diska, men något nödvändigare. Disken skickar inga kravbrev. 😉

Vilket underbart jobb jag har ibland! Jag gjorde en kund lycklig idag, genom att upptäcka en missad betalning* så jag fick betala ut pengar till någon som verkligen inte väntat sig det. Jag blir nästan lite tårögd när jag tänker på hur glad h*n blev. (Jaaa, jag ÄR en piplisa – har lätt för att gråta när jag blir rörd. Än sen då?!?)

Igår kursade jag hela dagen. Min hjärna förvandlades sakta men säkert till mos under dagen, då jag fick lära mig att tänka om och tänka nytt. Det är ändå saker jag kan sedan tidigare, men nu ska de göras på ett annat sätt. Nåja, det var både kul och intressant!

[tags]köttfärssoppa, disk, räkningar, lycka, kurs[/tags]

*) Ett papper hade kommit in alldeles för sent. Det var inte jag som hade missat.