Allmänt, Foto

Oväder

20150129_072510

Snöstorm idag igen. Inte mycket nytt under solen sedan förra snöstormen, annat än att jag faktiskt tog med mig lunchburken till jobbet istället för att luncha hemma – för det är himla skönt att slippa gå ut i busvädret.

För att få den rätta hemmakänslan tog jag även med ljudboken, så jag kan koppla bort omvärlden medan jag äter. Det kan bli diskussioner i lunchrummet ibland och med en bok att lyssna på slipper jag bry mig. Jag brukar skoja och säga att de andra kan baktala mig hur mycket de vill när jag sitter med ”plupparna” i öronen, för då hör jag ingenting omkring mig.

Disken gjorde jag undan efter ”48 avgörande timmar” (grytor, grytor och åter grytor) och dagens middag blir nog de kikärtsbiffar jag skulle gjort igår. Jag har hamnat en dag efter i matsedeln, men det gör inget. Då har jag ju kvar en färdigplanerad middag till helgen eller nästa vecka. 🙂

[tags]snöstorm, lunchburk, ljudbok, disk[/tags]