Allmänt, Foto

Insnöad

20150201_14362820150201_193813

I morse var jag verkligen mer insnöad än vanligt. Snön hade drivit jäms med karmarna bredvid plattgången upp mot bron, förutom att det låg snödrivor i hela trappan, så det var bara att skotta sig ut från gården för att kunna ta sig till jobbet. Ändå skottade jag – i förebyggande syfte – igår kväll, men snöandet och blåsten gjorde att allt drev igen under natten. Nåja. Vardagsmotion är inte helt fel.

20150131_152308

Annars har helgen varit väldigt lugn. Jag har roat mig med att lyssna på boken (såå spännande!) och äta godis gott under snöovädret. Katterna har mestadels legat och sovit, förutom de stunder de försökt döda varandra… 🙄 De kan verkligen konsten att riva av varandra hur stora hårtussar som helst mellan varven. (Deras version av vardagsmotion.)

Trots att det är måndag ska jag inte veckohandla idag. Bilen står i det insnöade garaget – jag har alltså GÅTT till jobbet! *jublande folkmassor gör vågen* Eftersom jag ”tjuvhandlade” i lördags, har jag ett par rätter kvar att laga från det jag köpte då. Igår gjorde jag en snabb budgetmiddag: smörgåsar med stekt ägg och dito korv. (Ja, jag lever ensam och kan äta vad jag vill, som går att sno ihop under en reklampaus på TV.)

[tags]skotta snö, vardagsmotion, veckohandla[/tags]