Allmänt

Ny dag

Det blev en miss i min programmering igår.

Jag sov verkligen bort hela kvällen*, även Pawn Stars, så nu är det reprisen ikväll som gäller. Som tur är, har jag kvar rester till middag idag, så jag hinner klämma två (?) avsnitt av Homes under the hammer också – även om jag far och handlar efter jobbet.

Ja, jag var inte och veckohandlade igår (fast det var måndag) eftersom jag redan hade de matvaror jag behövde. Dessutom tänkte jag köpa färska semlor idag… Även om vi får semlor på jobbet** så går det alltid att trycka ner en till framåt kvällen. 😉

Min yrsel gick inte över till måndag, så jag ringde vårdcentralen hälsocentralen och fick komma dit direkt. Jag blev undersökt på längden och tvären och min medicinlista gicks igenom. En sort plockades bort – så måningom kommer nog en annan att fylla på, men jag ska först blodtryckas några gånger extra.

Yrseln är fortfarande kvar men går förhoppningsvis snart över, när trycket stabiliserar sig på en lägre nivå. Lite sjösjuk kan jag känna mig ibland, speciellt när golvet liksom kommer närmare, typ lätt fylla i uppförsbacke. Men jag klarar mig. *rycker på axlarna*

[tags]trött, Pawn Stars, Homes under the hammer, semlor, yrsel, blodtryck[/tags]

*) Inte bara kvällen, jag sov hela natten också. Missade alltså första reprisen, vid midnatt.

**) Jag glömde att fota dem!!! 😯 De var så höga att vi verkligen fick tänka till för att kunna äta dem, med MASSOR av mandelmassa och grädde. Många fick gräddiga näsor, även om man försökte skrapa av det översta gräddlagret. :mrgreen: