Allmänt

Vilken tur

Mitt fack brukar ordna medlemsaktiviteter någon gång per år. Medlemmarna får komma med förslag och så väljer styrelsen ett av dem, som intresserade kan anmäla sig till. I år var ett av förslagen att vi skulle åka på Champions of Rock, en tribut till Queen, en lördagkväll.

Som tur var blev det inte det förslaget som genomfördes – för nu visar det sig att hockeylaget tar den kvällen istället, och showen flyttas till söndag kl 16… För att strö salt i såren, erbjuds de som bokat biljetter till showen istället biljetter till hockeymatchen!?! 😯

Jag ser inget samband mellan Queen och Luleå Hockey – men det är ju jag, det.* Om det är helt OK att göra så, så kan jag ge förslag till andra evenemang om utbyte. Istället för Melodifestivalen kan vi väl visa ett sammandrag av senaste OS? Eller varför inte byta ut Oscars-/Grammis-/Guldbaggegalan mot en riksdagsdebatt – talare som talare.

Irriterande, även om jag inte skulle dit. 👿

[tags]Queen, Luleå hockey[/tags]

*) De spelar förstås ”We are the champions” när de gör mål, men det gör väl alla lag?

2 kommentarer på “Vilken tur”

  1. …eller som i helgen när det SVT avbröt sändningen av finalhoppningen i Gbg horseshow för att visa ett program från Utbildningsradion…
    Skulle aldrig ha hänt under sändningen av en fotbollsmatch eller skid VM…

    1. Ojojoj, där steg mitt blodtryck – IGEN!!! 👿

      Jag hade – på riktigt – dött om jag sett det!

Kommentarer är stängda.