Allmänt

Otur

Efter en extra lång arbetsdag igår, åkte jag och handlade. Forcerade plogvallen som hamnat framför infarten till gården när de plogat bort slasket efter gatan. Bar in maten och insåg att det var lika bra att skotta bort snömoset – med tillhörande stora klimpar – med en gång, innan det fryser, för då blir det omöjligt att få bort utan traktor.

Under kampen mot snön, halkade jag med foten över kanten som blivit mellan gatan och gården (minst 1 dm hög) så det vred till i knät. Sur och öm haltade jag iväg mot bron och tänkte att den där jäkla snön ändå smälter till midsommar… Precis då kom A, och han skottade hela infarten åt mig!

Typiskt! Jag skulle ha väntat några minuter, så hade jag sluppit ha ont i knät! Idag har jag varnat mina kollegor på jobbet att OM jag plötsligt vacklar till och tar stöd mot väggen, så är det inte yrseln – utan knät – som är boven i dramat.

Håhå jaja – det är inte lätt att vara tung! 😉

[tags]snö, blida, plogkarm, knä[/tags]