Allmänt, Foto

Glöm inte

Idag är det väl torsdag?

Jag får inte glömma att åka till Återvinningen – med den säck jag stuvat in i baksätet – direkt efter jobbet. Sedan får jag se om jag – sedan jag kommit hem, lagat middag och bytt om till ”hemmakläderna” – ids fara med resten av det som ska återvinnas, som kan lämnas i ordinarie återvinning.

atervinning

Visst tog jag det som stod i hallen, men det var så dåligt väder (nu börjar de svaga ursäkterna att hagla tätt…) att jag inte iddes ta med den säck med blandade plast- och glasburkar som måste sorteras på plats – utomhus. En del annat smått & gott blev också kvar här hemma, p g a det dåliga vädret.

Förresten: om jag har drällt lite – ytterst lite – dressing på tröjan, visst räknas den som ”ren” då? Det rör sig om en vit tröja och rosa dressing, men bara minimalt med spill. Jag ska ju ändå och klippa mig imorgon, och då åker tröjan i tvätten så fort jag kommer hem. Annars är den full av små stickiga hårstrån (speciellt runt halsen) som kliar mig till vanvett.

[tags]återvinning, sopsortering, dressing, klippning[/tags]