Allmänt

Rugguggla

Idag känner jag mig som en riktig rugguggla.

Natten har mest bestått av täppt näsa och slemhosta, men bara lite ont i halsen. *suckar* Det kommer säkert mer av den varan. Jag är småfrusen och inte alls i form, men knallade till jobbet ändå, i hopp om att det ska kännas bättre när jag väl ”kommit igång”.

Dessutom jag ju tid hos frissan idag, så jag tänkte försöka jobba till lunch. Sen äta något -> Apoteket -> Konsum -> frissan -> hem till sängen. Jag har t o m skickat SMS till B – som var sugen på ett hembesök – att jag inte är i form, men det löste sig på sitt eget sätt. Lille J har varit sjuk (förkyld) under veckan, och nu har han fått utslag också. 🙄 Även om VABruari är över, så verkar VABandet fortsätta.

Jag får nöja mig med att vårda mig själv under helgen, så jag är pigg (-are) på måndag!

UPDATE
Förresten, för den som undrar: knät är OK igen! Inte bra – mina knän är aldrig bra – men helt OK att gå även i trappor med.

[tags]sjuk, frissan, VAB[/tags]

2 kommentarer på “Rugguggla”

  1. Hoppas du tar det lugnt och vilar i helgen! Det är en himla massa snuvor och hostor som figurerar runt här i trakten, hoppas på att klara mig!

    1. Vi har en förkylning/inflensa som springer omkring i korridorerna på jobbet, men jag trodde jag skulle klara mig till påsk. Ja, ja – nu har jag gjort undan den!

Kommentarer är stängda.