Allmänt

Pigg igen

Ont krut förgås inte så lätt – nu är jag pigg och tillbaka på jobbet igen!

Under de dagar som gått har jag verkligen varit klistrad framför TV:n. Inte för att det fanns något speciellt att se, men den var ett sällskap i ensamheten. Inte ens A har varit förbi, då vi hållit kontakten via telefonen. Han vet att jag lever, och det gör även B. (Och nu gör ni det också.) 😉

Kort sammanfattning:
Fredag: efter frissan for jag hem och bäddade ner mig.
Lördag: hosta och feber.
Söndag: lindrigare hosta, men istället nös och nös och nös jag, och snoret rann till.
Måndag: snorig, snorig, snorig.

Det varma vädret har fått snön på gården att smälta, och de starka vindarna har blåst vätan till ett tjockt lager spegelblank is. Inte kul att försöka ta sig till bilen i morse, men jag hade fortfarande lite sand kvar att använda.

Idag blir handlingsdag. Inte nu för att jag vet vad jag tänker äta under veckan, men det löser sig. Alltid något hittar jag väl. *rycker på axlarna* En del ”rätter” är kvar från förra veckan, andra kommer jag att hitta på allt eftersom. Jag svälter inte ihjäl i första taget, jag lovar. 😉

[tags]förkyld, ishalka, veckohandla[/tags]

2 kommentarer på “Pigg igen”

  1. Usch de där förkylningarna är jobbiga. På vårt jobb har folk trillat till höger och vänster. Förkylning eller influensa. Själv har jag – ta i trä- klarat mig än så länge.

  2. Jag var helt övertygad om den skulle slå till under påsken, för det är ju när man blir långledig som sjukdomarna har tid att blomma ut ordentligt. Men den kan ju komma tillbaka ett varv till – man vet ju aldrig…

Kommentarer är stängda.