Foto, Katter

Marskatter

wpid-20140115_173906.jpg

wpid-20140708_171743.jpg

Gamla bilder, det är långt kvar till sommaren…

Mina kattrackor är ju kastrerade, både två, men de blir ändå oroliga när det blir vår och parningssäsong. Dessutom har de fått en kavaljer! 😯 Jajamensan – en snygg, svart korthårig hankatt med triangulär vit haklapp, vita strumpor bak och vita fingertoppar fram, kommer på besök varenda kväll.

Då ska det lekas stirra-ut-varann-leken, och gusse honom om han kommer för nära! Froppisen blåser i stora visselpipan så fort han rör sig, medan madamen bara väser lite grann om han försöker komma upp på bron.

Personligen tror jag han skulle vilja komma närmare mig (nej, det är klart att jag inte släpper in honom!) för han märker nog att jag är en kattälskande person. Åh, vad han vill komma och slingra sig runt benen på mig när jag sitter ute och röker! Om det bara inte satt två vaktposter i vägen… 😉

Madamen har upptäckt min rena-jeans-samling på den oanvända halvan av dubbelsängen. På dem (jeansen) sover hon gott och kan göra sig av med överflödiga hårstrån innan jag ens hunnit börja använda jeansen. Perfekt (för henne, inte för mig)!

[tags]marskatter, kavaljer, katthår[/tags]