Allmänt

Spännande

Dagens stora fråga är om jag ska åka hem på lunchen eller om jag ska äta ute? Och isåfall – var? Grillen? Thaimat? Husmanskost? Pizza? Aaahh, möjligheterna är oändliga! (Sagt med en viss ironi.) (Tänker jag alltid på mat? Svar: ja.)

Min tidsuppfattning är rubbad. Det är ju inget ovanligt, men eftersom jag var hemma i måndags hade jag alltså måndag igår. Det gör att jag har tisdag idag, med förväntningar på den TV-kväll jag brukar ha varje tisdag* – fast jag hade den igår!?! Det här kommer inte att sluta bra, det känner jag helt klart.

Jag handlade inte igår, då jag kom ihåg att jag faktiskt hade mat hemma. I fredags, när jag kände att sjukläget skruvades upp, for jag och handlade diverse enkla rätter att ta till under helgen. Nu blev det en massa te & smörgås till lunch/middag, istället för lagad mat, vilket innebär att jag har kvar flera rätter att laga/värma upp.

Splittrad? Tramsig? Jag??? Jomenvisst. 😉

[tags]lunch, veckodagar, middag[/tags]

*) Jag slappar väldigt mycket framför TV:n alla kvällar, men just tisdagar är alla mina favoriter samlade under en och samma kväll.