Allmänt

Upphetsad

När larmet ringde i morse var jag seg och slö, och bestämde mig för att hoppa över att duscha & tvätta håret. Samtidigt gnagde en liten viskning i bakhuvudet: var det något jag skulle göra idag? Äh, strunt i det.

Väl på jobbet – med otvättat hår – ser jag i min kalender att jag ska på filmpremiär i en grannkommun ikväll! 😯 Hur kunde jag glömma det? Och hur ska jag hinna tvätta håret??? Ja, jag får alltså helt enkelt stämpla ut tidigt och rusa hem för dusch, hårtvätt och – framför allt – ombyte* innan jag slänger mig i bilen. Behöver den tankas, förresten?

All denna uppståndelse beror förstås på att jag är en av stjärnorna statisterna från förra sommarens filminspelning. Eller, sommar och sommar – det var kanske mera senvår, typ maj eller så? Jag minns faktiskt inte. (Snabb sökning: det var inte förra året, det var inte ens vår – det var i början av september 2013.) Nu ska jag få se i hur många klippningar de slitit mig från kameran fått bort mig ur bild! 😉

[tags]filmpremiär, statist[/tags]

*) Och jag har förstås i-n-g-e-n-t-i-n-g att ta på mig! 😉

2 kommentarer på “Upphetsad”

Kommentarer är stängda.