Allmänt, Foto

Stjärnstatus

otafh

Japp, igår har jag varit och sett mig själv på vita duken! Min insats var strålande (hela 3 st 0,5 sekunder långa klipp!) och min axel gjorde sig utmärkt på film! 😉

Tyvärr visades filmen bara en gång, så jag missade stora delar av handlingen. Jag menar, jag hade ju fullt upp med försöka hinna se mig själv i bakgrunden i olika klipp, så själva storyn i filmen gick mig förbi… Storyn var visserligen inte så avancerad, men ändå.

Efter de ca 10 minuter som filmen tog att visa, fick vi som varit med* ställa oss upp och applåderas åt, och så fick vi varsin chokladask. Jag hade hellre tagit emot en Oscar DVD med filmen på, för att studera bättre hemma i soffan, men tyvärr. 😉

Det roligaste med att vara statist var att få se hur det egentligen går till vid en filminspelning, och att se hur resultatet klippts ihop var grädden på moset.

Filmen? OK, då. Men jag finns inte med i trailern. Så snygg var inte min axel. :mrgreen:

[tags]filminspelning, statist, premiär, Cyklisten[/tags]

*) Det var bara statister på plats. De ”riktiga” skådespelarna var inte med.

2 kommentarer på “Stjärnstatus”

  1. Nej, det var tre olika scener. En kameraåkning förbi min axel, sedan var min rygg i en grupp människor, och så såg jag mina ben (plus nederdelen på klänningen) som suddig bakgrund i en tredje scen. Men det var jättekul att se hur de klippt ihop allt de filmat på olika ställen så det blev en helhet! 🙂

Kommentarer är stängda.